Politika

400 óra túlóra, 0 óra pihenés, 3 év ingyenmeló – Nagy Feró is beszállt a kormánypropagandába

Fotó: Szigetváry Zsolt - MTI

Az egykor szebb napokat látott rockcsillag előbb kamerák előtt kitöltötte a nemzeti konzultációt, majd migránsozott egy öblöset.






 

Sajtótájékoztatót tartott Rétvári Bence meghívására Bogányi Gergely és Nagy Feró Vácon. A kamera előtti villogás oka a nemzeti konzultáció volt, (bizonyára) nem kevés adóforintért cserébe a két celebritás tehát úgy döntött, megsegíti arcával és nevével a kormánypropagandát. Bár a legutóbbi konzultációból kiindulva azt hazudik a visszaküldők számáról a kormány, amit csak akar, ennek ellenére nem veri a fogához a garast, ha a kampány népszerűsítéséről van szó.

 

Ennek jele, hogy telefonos kampányt is indított a kérdésben, sőt most már celebeket is bevet a kampány eladhatóbbá tételéért. Így esett, hogy Feróék – a képek alapján nagyon elgondolkodva – kitöltötték a kérdőívet, és utána még saját (?) gondolataikat is megosztották a nagyérdeművel. Bogányi például azt mondta, hogy a konzultáció kitöltése nem ideológiai kérdés, hanem a “józan észé”. Feró szerint pedig azt a pénzt,

AMIT MIGRÁNSOKRA KÖLTENÉNK, INKÁBB KÖLTSÜK MAGUNKRA, KÖLTSÜK A GYEREKEINKRE.

 






Véletlenül sem szeretnénk letörni Feróék jobb esetben naiv, rosszabb esetben nettó ostoba vagy haszonelvű lelkesedését, de a “migránsokra” szánt pénzeket eddig is jobbára uniós forrásból fizettük, azt a pénzt pedig, amit a gyermekeinkre szánhatnánk, a kormány jelenleg is épp abba a felesleges propagandakampányba öli, amit ők nagy bőszen – magukat is lejáratva – próbálnak népszerűsíteni. Feró állítása csak akkor állná meg a helyét, ha a “gyerekeink” alatt a sajátjait értené, az arcvillantásért kapott közpénzekből ugyanis nem nehéz elképzelni, hogy az adófizetők többnyire az ő családját pumpálják meg egy kis karácsonyi kiegészítéssel.

BÁRHOGY IS LEGYEN, MIGRÁNSMENTES KARÁCSONYT KÍVÁNUNK A MŰVÉSZ URAKNAK!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top