Politika

Újra tisztogatnak – most Orbán sajtófőnökét is kirúgták

(MTI/AP/Geert Vanden Wijngaert)

A fenti képen Orbán Viktor Havasi Bertalan Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkárral látható, aki sajtó ügyekben “élet-halál” ura, csak az állhat szóba a miniszterelnökkel, akinek ő megengedi. A múltban, hét éven át Szabó Edina volt Orbán sajtófőnöke, de dolgozott Schmitt Pál sajtótitkáraként is, és tegnapi kirúgásáig a Duna TV csatornaigazgatója volt.






 

Az MTVA új igazgatója, Papp Dániel adta ki az útját Orbán egykori kedvencének, mert állítólag Szabó a céges egyeztetéseken nyilvánosan is kritizálta Pappot, aki nem fogadta el a csatorna átalakítására tett javaslatait.

 

Papp Dániel személyében egy hírhamisító került a közszolgálatinak hazudott média élére. Még főszerkesztőként dolgozott a köztévé hír műsorainál, amikor kiretusálták egy felvételről Lomnici Zoltánt, majd úgy vágtak meg egy felvételt Daniel Cohn-Bendit beszédéből, hogy az a valóságnak pont az ellentétét sugallja. Pappról a Kúria is kimondta, hogy tettei egyszerű hírhamisítások. Ennek fényében igen furcsa, mikor Orbán a független sajtóra kiabálja -Trumptól lopott ötletként- , hogy Fake News (álhír gyártók),

Nem tudjuk, Papp Dániel látta-e az alábbi videót, mindenesetre Galla Miklós humorista tökéletesen bemutatja, hogyan megy a hírgyártás ma a közszolgálati csatornákon, érdemes megnézni!






forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top