Politika

Ilyen még nem volt: A focimeccs nézést is beleszámíthatják a túlórába?

Pestibulvar.hu

A focimeccs nézés is számítson bele a túlórakeretbe!

 






Magyar munkavállalók és szakszervezeti vezetők kérésére a mai napon az alábbi javaslattal fordulok az MSZP országgyűlési frakciójához. Nyújtsanak be módosító javaslatot, miszerint a túlórakeretből évi 150 órát focimeccs nézésre és/vagy focizásra be lehessen számítani!

 

Kérjük továbbá, hogy mindemellett a törvény kategorikusan tiltsa meg a magyar munkásoknak, hogy luxusrepülőzésre, luxusjachtozásra fordítsák a drága 150 órás időt!

Mert ezekre a tevékenységekre nagyon nagy lenne az igény a magyar munkásemberek körében, most hogy az átlagkereset nagyjából 330 ezer forint! Mi nem szeretnénk, ha kompromittáló fotók készülnének az üllőgyári dolgozókról, amint a plusz 150 órát ilyesmire fordítják! Véleményem szerint ez egy kiváló, de főként igaz magyar hazafihoz méltó javaslat.

Remélem, hogy a munkások és a szakszervezetek kérését megértéssel fogadja a Tisztelt Ház!

 






Mindez persze egy ironikus felvetés, utalva a cafetéria focimeccsre való felhasználására. Komjáthi Imre, az MSZP alelnökének Facebook oldalán találtunk a bejegyzést:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top