Politika

Jogerős: bűnözővel pózolt Orbán a kampányban!

Pestibulvar.hu

Az áprilisi választás előtti kampányban Orbán országot járt, családokat látogatott, még gyerekekkel is fotóztatta magát. Nem bízták a véletlenre, biztosra mentek a lakáscsengők megnyomásával, nem kockáztatták, hogy egy ellenzéki kisnyugdíjas nyisson ajtót, és küldje el igen tisztelt miniszterelnök urat melegebb éghajlatra.






 

Nem volt ez másképp 2014-ben sem, akkor is már a bevált receptet alkalmazták, Fidesz tagokhoz, önkormányzati képviselőkhöz, cégvezetőkhöz látogatott Orbán. Így jutott el Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft. korábbi igazgatójához, Bocskai Péterhez és családjához is. A család fiú tagja aki miatt ide is eljött Orbán, nagyon büszke rá, hogy elsőbbségivel kapott válaszlevelet a miniszterelnöktől, és egyébként is mindenki olyan boldog, hogy csak úgy csurog a videóról a cukorszirup.

 

De hol van már a tavalyi -elnézést, négy évvel ezelőtti- hó, rossz idők járnak a családra, mert apukát jogerősen két év letöltendő börtönbüntetésre ítélték. A vádirat szerint Bocskai még 2012-ben,  olyan vállalkozási szerződést kötött  amelyről a bíróság szerint tudta, hogy az abban foglalt munkákat nem fogják elvégezni. Sőt, kiadta róla a teljesítmény-igazolásokat, és kifizette a számlákat, így összesen 32,8 millió forint kárt okoztak a kft-nek. Persze a fideszes polgármester nemjelentett be kárigényt, holott a kft. az önkormányzat tulajdonában áll.






Orbán ottjártakor a bűncselekményt már elkövették, és bár ítélet még nem volt, gyakorlatilag egy gazdasági bűnözőt látogatott meg Orbán. Csodálkozunk-e, ha egy elítélt bűnözőnek meg menedékjogot ad, vagy éppen már Fidesz irodákban  is házkutatást kell tartani?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top