Politika

A TEK páncélosai is bevetésen vannak a belvárosban

index.hu

Olvasónk küldte ezeket a fotókat, amelyeken a Terrorelhárítási Központ páncélozott csapatszállító járművei indulnak a belváros felé. A képek a TEK központjához közel, a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében készültek 16 óra körül.  






Fotó: Olvasónk, György
index.hu

Később egy másik olvasónk már a Podmaniczky utcában látta a konvojt, amely a Parlament felé haladt.

 

Mint megírtuk, a mai parlamenti események után a Kossuth téren tüntetés kezdődött MSZP-s és DK-s politikusok, illetve 150-200 ember részvételével, a Jobbik pedig a Lánchíd rövid blokkolása után 50-100 emberrel a köztársasági elnöki palotáig vonult a budai Várba. A Kossuth téren azóta többen lettek és városi sétára indultak.

 

A TEK-es autók kivezénylése feltehetően ezzel van összefüggésben, de nem zárhatjuk ki azt sem, hogy más miatt kaptak riasztást. Kérdéseinket elküldtük a Terrorelhárítási Központ email címére.

 

Frissítés: A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye szerint a páncélosokat a karácsonyi vásárok védelmére rendelték ki, mert megnőtt a terrorveszély.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top