Politika

Szijjártó: Magyarország olyan EU-t akar, ahol a karácsony karácsony marad

hvg.hu

Ismét Brüsszelben mondott érdekes dolgokat Szijjártó Péter.






 

Sajtótájékoztatót tartott az uniós külügyminiszterek tanácsának hétfői ülése után Brüsszelben Szijjártó Péter, ahol ismét a szokásos dolgokat emlegette: Brüsszel és az ENSZ rossz, ők mindketten legalizálni akarják az illegális bevándorlást, harc folyik, meg ilyesmi.

 

“Vannak olyan szükséget szenvedő emberek, akiknek otthonában háború zajlik, akiket otthonaik elhagyására kényszerítenek terrorszervezetek. Ezeket az embereket segíteni kell, helyben, vagy a hazájukhoz legközelebbi biztonságos helyen” – fogalmazott az MTI szerint Szijjártó Péter.

 

A politikus ezután a Magyarország Hungary helps elnevezésű programjával példálózott, mint mondta, ez abban nyújt segítséget, hogy a rászorulók maradjanak az otthonukhoz legközelebbi biztonságos ponton.

 

Szijjártó a tanácskozáson felhívta az Európai Unió figyelmét arra is, hogy Magyarország nem támogatja a globális migrációs paktumot. Ezután egy érdekes gondolatmenetbe kezdett:

Magyarország olyan Európai uniót akar a jövőben is, ahol a karácsony karácsony marad, betlehemmel és karácsonyfával. Európának ragaszkodnia kell saját hagyományaihoz, örökségéhez, ma ezért ellen kell állni minden olyan kísérletnek, amely az unió népesség összetételének végzetes megváltoztatására irányul.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top