Politika

Orbán Viktor jövőre “elfoglalja méltó helyét”!

Fotó: Beliczay László / MTI

Tegnap tartotta meg az Országgyűlés a 2018-as évi utolsó munkanapját, legközelebb majd csak 2019 január elején ülnek be a honatyák a Parlamentbe törvényeket hozni (reméljük nem a túlórák számát növelik 500-ra).






 

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón azonban azon kívül, hogy idén már nem törvénykeznek, egyéb fontos információt is megosztott a sajtó munkatársaival. Jövő januárjában “a miniszterelnök kolostorba vonul” – mondta Gulyás.

Természetesen nem szerzetesként, ki megbánta bűneit, csak végre elérkezett a várva várt pillanat, melyről Orbán Viktor évek óta álmodozott, megkezdheti a munkáját a Budai Várban található Karmelita Kolostorban – közölte a 444.hu.

 

Reméljük a Karmelita Kolostor felújítása során nem került az épületbe trón. Nagyon nem lenne szerencsés, ha hasonló sorsra jutna a miniszterelnökünk mint I. Béla királyunk, akit 1063-ban a ráomló trón sújtotta agyon.

 

Végezetül egy örökzöld idézet a miniszterelnöktől: Az urizálás az, amikor valaki magamutogató.
Orbán Viktor miniszterelnök (Blikk.hu, 2014. december 10.)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top