Politika

Ez az összeg mindenkit leforráz, Orbán is tud róla?

Orbán Viktor réved // kép: nol.hu

Nem jó hírt kaptak azok, akik meg akarják állítani Brüsszelt, meg nagyobb tiszteletet követelnek a magyaroknak.






AZ EU-CSATLAKOZÁS ÓTA 2017-IG MAGYARORSZÁG TÖBB MINT 11 EZER MILLIÁRD FORINTTAL NAGYOBB ÖSSZEGET KAPOTT UNIÓS TÁMOGATÁSKÉNT, MINT AMENNYIT BEFIZETETT A KÖZÖSSÉGNEK.

 

Mindezt Zupkó Gábor, az Európai Bizottság magyarországi képviseletének vezetője mondta, bár mostantól ezzel a mondattal veszélyesen közel került a “Soros-bérenc” jelzőhöz. Csak hogy legyen viszonyítási alapunk, ez egy közepes méretű megyeszékhely körülbelül 600-700 évi működése. Zupkó következő mondatától pedig mi is hanyatt estünk: az uniós források erősítik a magyar gazdaságot és versenyképességet, hozzájárulnak a fogyasztás, a beruházás és a foglalkoztatás bővüléséhez, a vállalkozói kedv javulásához.






 

Akkor most nem saját erőből teljesít Magyarország jobban? Még ekkora sem lenne a teljesítményünk, ha sikerült volna megállítani Brüsszelt? Vajon hogy nézne ki az ország, ha hirtelen eltűnne minden, ami uniós pénzből valósult meg? Kérném a kedves Fidesz rajongókat, tegyék fel maguknak ők is ezeket a kérdéseket!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top