Politika

Ezt nem gondolta volna róla! Volt egy “titkos” élete Vajnának?

Pestibulvar.hu

A nemrég elhunyt filmproducerről eddig nem ismert dolgok derültek ki, írja a Bors. Andy Vajna a filmproduceri munkásságát, a filmalapnál betöltött szerepét ismerte mindenki, de gyakran került címoldalra fiatal felségével, kaszinó vagy éppen TV2-es érdekeltségei miatt is, sokakban megbotránkozást keltve.






 

Azonban a most megjelent információk szerint volt egy titkos élete is, amit nem tárt a nyilvánosság elé: jelentős összeget, kb. havi 10 millió forintos összeget költött jótékony célokra. A lap úgy tudja, hogy egy rákos nőnek havonta másfél millió forinttal támogatta a gyógyulását, majdnem másfél éven át, de rendszeresen adományozott egy szívkórháznak, négy alapítványnak, és beteg gyerekek kezelését is támogatta anyagilag.

 

Jaksity Kata műsorvezető saját, Facebookos búcsújában is megerősítette, hogy Vajna tényleg támogatott anyagilag jó ügyeket. Mindez következhetett abból az amerikai mentalitásból, miszerint a vagyon bizonyos felelősséget is jelent.






Ha ez tényleg így van -nincs okunk kételkedni-, akkor Andy Vajna egy új arcát ismerhettük, meg, sajnos túl későn.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top