Politika

Megszólalt Vona Gábor: nem köszöni meg a Jobbik amit mondott

Pestibulvar.hu

Vasárnap kezdte el a Fidesz a karaktergyilkolási kampányát a Jobbik jelenlegi elnökével Sneider Tamással szemben. Elsőre a Hír TV-ben mutattak be egy három évvel ezelőtti felvételt, amelyen Sneider Tamás jelenlegi Jobbik-elnök és felesége látható. A vágott anyagból kiderült, hogy a felvételek a politikus esküvőjén készültek, ahol a felesége náci karlendítésre emlékeztető kézmozdulatokat tesz.






 

Később más Fideszes médiában Sneider szkinhed múltját kezdték el felidézni, melyek semmilyen újdonságot nem jelentenek, az információk több évtizede nyilvánosak. Az látszódik, hogy komoly kampány indult a Fidesz részéről a Jobbik ellen, közeledve az EU parlamenti választáshoz.

 

Érezve a hangulatot, hosszas hallgatás után megszólalt a párt korábbi elnöke is a témában, azonban nem túl hízelgően:

“AZ ILYEN VIDEÓRÓL MINDENKINEK UGYANAZ A VÉLEMÉNYE, NEM VÁLLALHATÓ, ÉS EZT SZERINTEM AZ IS ÚGY GONDOLJA, AKI TETTE … SZERINTEM NYILVÁNOSAN KELLENE ELNÉZÉST KÉRNI, DE NEM TISZTEM ÉS FELADATOM MÁR A JOBBIK ÜGYEIBEN NYILATKOZNI, AMINEK JELEN ESETBEN NAGYON ÖRÜLÖK.”

 






hvg.hu úgy tudja: a Jobbik vezetése már tavaly decemberben kapott jelzést, arról hogy van egy felvétel Sneider Tamás esküvőjéről, amelynek „nem fognak örülni az ellenzéki párt vezetői”. Egyértelműen látszik, hogy a Fidesznek célja, hogy megakadályozza az ellenzéki összefogást, minél nagyobb éket verjen a baloldal és a Jobbik közé.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top