Politika

Veszélyben érzi magát a Fidesz? Kézzel-lábbal ütik az ellenzéki együttműködést

Pestibulvar.hu

Újra nekiment Sneider Tamásnak a kormánymédia.






 

Újabb kellemetlen felvétellel állt elő a kormánypárti HírTV Sneider Tamásról. Emlékezetes, nemrégiben egy olyan felvételt hoztak nyilvánosságra, melyen Sneider felesége néhány évvel ezelőtti esküvőjükön náci karlendítést imitál. A mostani hangfelvételen a Jobbik elnöke azt ecseteli, hogy ő “tud a nép gyermeke is lenni, de az úgynevezett erős ember kategóriája is”, aki meg tudja védeni az országot.

“JÖHETNEK A CIGÁNYOK, ÉN MINDENKIT AGYONÜTÖK…”

– tette hozzá a politikus. A csatorna szerint a felvételt fél évvel Sneider elnökké választása előtt készítették, 2017 novembere tájékán. Az esküvős felvételre Sneider egyébként azt reagálta, hogy felesége nem gondolja magát nácinak, csak viccelődtek, a videó leközlésével kapcsolatban pedig feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen.






Mióta a Jobbik január elején a Parlament lépcsőjén közös szándéknyilatkozatot tett az ellenzékkel a választásokon való együttműködésre, és az 5 pontos követelés betartására, feltűnően megszaporodtak a kormánypárti támadások a korábbi radikális párt vezetőivel szemben. De nem csak a Fidesz, Toroczkai László korábbi Jobbik-alelnök is offenzívába lendült hétvégén a Jobbik ellen (bár tény, hogy egyre kevésbé látható a különbség a Mi Hazánk és a Fidesz-KDNP között), amikor évnyitó beszédében a balliberális oldallal összetartozó tömbként hivatkozott a pártra. Arról, hogy miért érdeke a Fidesznek lebontani a centrális erőteret, illetve hogy érdekében áll-e a baloldalnak szövetkeznie a Jobbikkal, itt olvashatnak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top