Belföld

Ennek is annyi: Csütörtök éjfélkor elhallgat a Music FM

Sajnos búcsúznunk kell. 7 csodálatos év után csütörtökön éjfélkor elhallgat a Music Fm. Az utolsó pillanatig bíztunk abban, hogy ez elkerülhető, hiszen tudtuk, a Music Fm rengeteg hallgatónak jelentett biztos pontot a mindennapokban. Együtt ébredtünk, együtt autóztunk, együtt buliztunk és sokszor együtt sírtunk. Evidens volt, hogy vagyunk egymásnak, mi nektek, ti nekünk

– közölte hétfő délután a rádió a Facebook-oldalán.

 

 






 

A Music FM országosan a 4. leghallgatottabb rádió volt napi 525 ezer hallgatóval.

A búcsúposztban megjegyezték még, hogy ” a Music Fm tulajdonosa és vezetése erőn felül, mindent megtettek azért, hogy valamilyen formában az éterben maradhasson ez a fantasztikus és erős brand, de sajnos nem jártak sikerrel”. A Music FM egyébként Simicska Lajostól került át Nyerges Zsolthoz abban a körben, amiben az Orbán Viktort legeciző oligarcha minden médiaérdekeltségétől megszabadult.






 
 

Novemberben írtuk meg, hogy az NMHH nem hosszabbítja meg a Music FM (és a Sláger FM) frekvenciaengedélyét. A hatóság hivatalos indoklása szerint törvényi kizáró okok voltak. “A szolgáltató több alkalommal súlyosan vétett a gyermekek védelmére vonatkozó szabályok ellen, adatszolgáltatási kötelezettségét több ízben megsértette és médiaszolgáltatási díjtartozása is volt kérelme előterjesztésekor”. A rádió megszűnésének hátteréről ebben a cikkünkben olvashatnak bővebben.

A Music FM megszűnésével szinte párhuzamosan egy új, keresztény szellemiségű rádió indul Budapesten, erről itt írtunk bővebben.

 

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top