Politika

Páros lábbal rúgták ki őket a TV-től, fideszessel ilyen még nem történt!

Pestibulvar.hu

Nem tudok mondani a magyar médiában gyomorforgatóbb műsor, mint az Echo TV Keménymag című adását. A műsornak semmi más célja nincs -mint ahogy a címe is mutatja- a Fidesz legkeményebb szavazói magjának a a megerősítése hitükben és Orbán Viktorban. Így ugyan eléggé egysíkú a műsor, az ellenzék gyalázását végzik hétről hétre bicskanyitogató stílusban, sokszor izzadságszagúan viccelődve. Ha egy mondatban kellene összefoglalni a műsor vezérelvét: a baloldalon mindenki szánalmasan nevetségesen hülye, ők pedig a teremtés koronái.






 

Trágárság, sértő viccelődések mindez gyakori velejárója a beszélgetésnek álcázott közös szellemi maszturbációjuknak. Hiába, már Gulyás Gergely is megmondta, jobboldali újságírónak lenne alapból morális fölény.

 

Annyira nagy fölény, hogy ezek a kedvesnek nem mondható embereket most éppen páros lábbal rúgták ki az Echo TV-től. “Az ECHO TV 2019. január 1-i Keménymag című véleményműsorában vállalhatatlan kijelentések hangzottak el Jakab Péter jobbikos országgyűlési képviselő személyével kapcsolatban.

AZ ECHO TV ZRT. ELNÉZÉST KÉR A POLITIKUSTÓL ÉS A NÉZŐKTŐL, ÉS A TOVÁBBIAKBAN ELTEKINT A MŰSORBAN EDDIG SZEREPLŐ VENDÉGEK MEGHÍVÁSÁTÓL”

– jelent meg ma az Echo TV honlapján. A közlemény értelmében a csatorna a jövőben nem hívja meg Megadja Gábort (888), illetve Vésey Kovács Lászlót és Ambrózy Áront (Pesti Srácok). Hiányozni nem fognak a képernyőről, majd okádnak tovább eredeti munkahelyükön.

 






A botrányt kiváltó műsorban Jakab Péter Jobbikos képviselőt, akinek a dédapját  Auschwitzban ölték meg, folyamatosan Jákob Péternek nevezték az adás alatt, utalva ezzel zsidó származására.

Senki ne gondolja, hogy a Fidesz hirtelen erkölcsös lett és tényleg elítéli a műsorban elhangzottakat. Az adás január 1-én ment le, amikor még az volt az utasítás: ütni-verni a Jobbikot minden eszközzel. Közben változott a kommunikáció, újra előjött a náci kártya, rá kell húzni a Jobbikra, hogy náci párt. Ebbe viszont már nem illik bele ez a régebbi kijelentés, amivel másfél hónapig senkinek semmi baja nem volt a kormányoldalon.

NEM VOLT MÁS MÁS BŰNÜK EZEKNEK A SZERENCSÉTLEN ÚJSÁGÍRÓNAK CSÚFOLT MÉDIA MAJMOKNAK, HOGY NEM LÁTTÁK ELŐRE A HOGY VÁLTOZNI FOG A KOMMUNIKÁCIÓS IRÁNYVONAL.

MÁR SÚROLJÁK A NÁCIZMUST: VÉRFAGYASZTÓ ZSIDÓZÁSBA KEZDTEK

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top