Politika

Orbán nem várt helyről kapott akkora pofont, hogy a fal adja a másikat!

Pestibulvar.hu

A szombati napon megjelent New York Timesban jelent meg egy portrécikk, ami a decemberi tüntetések egyik mozzanatát emeli ki – közölte a 444.hu.






A cikkben megemlítenek egy Télapó kinézetű lelkészt, aki teát osztogatott a kormány ellen demonstráló embereknek.

 

A lap aztán kiemeli, hogy ez a lelkész volt az, aki összeadta Orbán Viktort és feleségét, valamint ő volt az, aki megkeresztelte két idősebb gyereküket is, most pedig már azt mondja:

“ENNEK A KORMÁNYNAK NINCS KÖZE A KERESZTÉNYSÉGHEZ.”

 

Az “Orbán Viktort a szövetségesének tartotta. Most a fasizmus szimbólumának hívja” címmel megjelent cikk elmeséli Iványi Gábor lelkész életútját, aki küzdött a kommunista rendszer elleni, és aki segít a hajléktalanoknak.

A portrécikk mesél az Evangéliumi Testvérközösség alapításáról, és arról is, hogy egykori szövetségese, Orbán Viktor elvette tőle az egyházi státuszt. Iványi Gábor elmesélte, hogy






A FIDESZ 2010-ES HATALOMRA KERÜLÉSE UTÁN MEGHÍVTÁK EGY MEGEMLÉKEZÉSRE, AMIT Ő NYÍLT LEVÉLBEN VISSZAUTASÍTOTT, ÉS EZUTÁN JÖTT ORBÁN BOSSZÚJA.

 

Amikor először találkoztak Orbánnal, ugyanazt akarták – mondta a lelkész a New York Timesnak, és hozzátette:

“DE MOST MÁR EGY SZÉLSŐJOBBOLDALI, FASISZTA PÁRTOT VEZET.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top