Belföld

Újabb botrányos adat derült ki Orbán Ráhelék vagyonáról!

Tudjuk, tudjuk nincs benne semmi apai segítség, a saját lábán áll a miniszterelnök lánya és a férje, Tiborcz István. Nincs itt semmi látnivaló, nincs manipulált közbeszerzés, csak puszta gazdasági zsenialitás. Úgy, mint Mészáros Lőrincz esetében.





 

A összeharácsolt felhalmozott vagyon nagyságáról abból lehet fogalmunk, amikor lencsevégre kapja őket valaki a hétköznapokban, és kiderül, hogy például a Ráhel kezén lévő óra többet ér, mint 5 éves átlagkereset,vagy éppen 420 ezer forintos hátizsákkal shoppingol Bécs belvárosában.

Most az Átlátszó közölt egy képet Tiborcz Istvánról, ahogy a Mercedes egyik legújabb, tavaly júniusban kijött AMG-G63 típusú terepjárójában feszít. Az autó alapára 50 millió forint környékén mozog, ehhez jönnek még a belerendelt extrák.

A történet legdurvább része, hogy a terepjáró német rendszámmal közlekedik. Ez aztán az igazi hazaszeretet! Az itthoni súlyadóra, kötelező biztosításra már nem futotta?

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top