Politika

Letaglózó listát tettek közzé – az egész világ előtt megszégyenítette Orbánt

Pestibulvar.hu

Ez az idei év eddigi talán egyik legnagyobb szégyene.






 

Közzéadta idei listáját a Riporterek Határok Nélkül nevű nemzetközi újságíró-szervezet, mely minden évben felméri a sajtószabadság helyzetét a világon. Ugyan Magyarország már tavaly is eléggé aggasztó helyezést ért el, most sikerült ezt Orbánéknak szemlátomást még tovább rontaniuk, ugyanis

14 (!) HELLYEL LEJJEBB KERÜLTÜNK.

 

A 180 országot tartalmazó listán Magyarország jelenleg a 87. helyen áll, olyan országok társaságában, mint Sierra Leone, Peru vagy Bissau-Guinea. Csak összehasonlításképp, 2011-ben – amikor Orbán még csak egy éve rombolta az országot – hazánk ugyanezen a listán még a 40. helyen állt. 2016-ra már a 71., 2017-re a 73., 2018-ra pedig a 87. helyre süllyedt.






A brutális zuhanás okaként a Magyarországról szóló külön fejezet főként a KESMA – a kormányzati gigamédiaholding – megalakulását hozta fel, mely több mint ötszáz újság, hírportál, televízió és rádió csatlakozását jelenti a kormánysajtóhoz. Ez azt jelenti, hogy jelenleg már

A SAJTÓ 90%-A KORMÁNYPÁRTI ÜZLETEMBEREK KEZÉBEN VAN,

több független sajtótermék bezárt, a még szabadok közül pedig többen szintén Orbán oligarcháinak jóindulatától függnek.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top