Egyéb

Melyik ajtón mennél át? A választásod sok mindent elárul a személyiségedről!

filantropikum.com

Ha benned is felmerült már egy párszor a kérdés, hogy milyen is vagy valójában, végezd el az alábbi tesztet, és számos rejtett tulajdonságoddal fogsz szembesülni. Igazából soha nem tudja az ember megismerni önmagát, mindig változunk, de vannak olyan alaptulajdonságaink, amelyek egy életen át elkísérnek.






 

Hallgass a szívedre, és válassz egy ajtót! Ezután olvasd el, hogy melyek azok a tulajdonságok, amelyek a legjellemzőbbek rád.

Az eredményt természetesen valamennyire befolyásolhatja az éppen aktuális lelkiállapotod, hangulatod, ezért, ha ma egy kicsit rossz kedved van, holnap ismételd meg a tesztet, amikor jobb hangulatod lesz.

 

Ha az 1. ajtót választottad

Kellemes társaság, szórakoztató személyiség vagy, általában könnyűnek, és szépnek látod az életed. Szereted a luxusdolgokat, úgy gondolod, hogy megérdemled a drága parfümöket, a wellnesshétvégét, vagy a drága autót. Imádsz utazni, a világ országainak sokszínűsége valósággal levesz a lábadról. Gondoskodó típus vagy, mindig arra törekedsz, hogy szeretetteljes légkört teremts magad körül. Nem szégyellsz segítséget kérni, ha bajban vagy.






Ha az 2. ajtót választottad

Fiatalos, lendületes, játékos, kedves személyiség vagy. Általában könnyen veszed a dolgokat, de vannak néha olyan akadályok, amelyeket úgy gondolod, nem tudsz átlépni. Ezeket a megingásokat leginkább alacsony önbizalmadnak köszönheted. Kissé szétszórt vagy, néha elveszel a saját magad kialakított káoszában. A kiteljesedésed érdekében meg kell találnod azt az önkifejezési eszközt, amely által teljes mértékben önmagad lehetsz. Az életed sokkal könnyebb lehetne, ha közelebb engednéd magadhoz az embereket.

Ha az 3. ajtót választottad

Kiváló problémamegoldó készséggel rendelkezel, hajlamos vagy arra, hogy meglásd a pozitívumot mindenben. Nyugodt és kiegyensúlyozott személyiség vagy, és ezért sokan irigyelnek is. Mindent könnyen elérsz, amit csak szeretnél, az élet minden területén sikeresnek tudhatod magad, de bármikor segítséget nyújtasz másoknak is. Egy különleges szemüvegen keresztül szemléled az eseményeket, ez a látásmódod pedig hozzásegít ahhoz, hogy hétköznapjaid kiegyensúlyozottak és boldogok lehessenek.






Ha az 4. ajtót választottad

Mivel te egy öreg lélek vagy, sokszor érezheted magad úgy, mintha nem erre a világra születtél volna. Erős művészi hajlamokkal rendelkezel, leginkább írásban vagy zenében tudod kifejezni önmagad. Nyitott és barátságos személynek ismernek, de van egy határ, amin túl igen kevés embert engedsz közel magadhoz. Sokszor érzed úgy, hogy senki sem ért meg, de hidd el, ha egy kicsit nyitottabb és kedvesebb lennél, jobban éreznéd magad a világban.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top