Politika

Titkos kormányhatározatról suttognak, ez országos katasztrófát fog okozni!

Áder és Orbán kép: MTI

Már többször írtunk róla mi is ezeken az oldalakon, hogy a bürokráciacsökkentésnek nevezett szörnyszülött egy teljes kormányzati tévút. Nem mintha nem értenénk egyet azzal, hogy lehetne az ügyintézési folyamatokon egyszerűsíteni, és egy csomó terület túl van szabályozva, ami nap mint nap meg tudja keseríteni az emberek életét, és persze rettegett és utálatos kifejezéssé teszi a bürokráciát, magát.






 

Ha egy cégnél tűznek ki hasonló célokat, akkor először elemzik a folyamatokat, azokat újra tervezik, optimalizálják, és utána megnézik, mennyivel kevesebb ember tudja elvégezni az új, már mindenki számára kényelmesebb folyamatot.

 

Orbánék azonban egy gyökeresen másik utat választottak:

BONYOLÍTOTTÁK AZ ÜGYINTÉZÉST, ÉS ELKEZDTÉK TÖMEGESEN KIRÚGNI AZ EMBEREKET,

illetve a közrabszolgatörvénnyel arra kényszeríteni az embereket, hogy maguktól hagyják el a pályát. Idén a több munka és kevesebb szabadnap miatt már 2500 mondtak fel, miközben tavaly 3000 embert rúgtak ki, és

TOVÁBBI 2500 EMBER KIRÚGÁSA VÁRHATÓ IDÉN, AMIT EGY EDDIG TITKOLT KORMÁNYHATÁROZAT ÍR ELŐ!

 

A kormányhatározat számát már megkapták az érintettek, de annak tartalma nem nyilvános. Ugyan a személyügyi és létszámgazdálkodási központ már minden megyei kormányhivatallal közölte az új, csökkentett engedélyezett létszámot, de a pontos feltételek és területek nem ismertek.

 






Ez bizony több területen a közigazgatás összeomlásához vezet, mint ahogy írtuk is, emiatt állnak fél éve az újonnan megvásárolt trolik is Budapesten. Tudunk olyan megyéről is, ahol a közlekedési hatóságnál (nem tudjuk már követni mi az új neve) egy 6 fős csoportból már csak egy fő maradt, a szállítási, fuvarozói engedély kérelmek pedig halomban állnak, elbírálásra várva. Lassan nem lesz ember, aki kiszállítsa a kenyeret! Vannak olyan hírek is, hogy kiürült egy teljes gyámhivatal, dolgozó nélkül maradt egy kormányablak, vagy a katasztrófavédelem 16 emberéből már csak hatan maradtak!

MI EZZEL A CÉLJA ORBÁNNAK? EGY TOTÁLIS KÁOSZ OKOZÁSA AZ ORSZÁGBAN?

 

Totális káosz, hogy be lehessen vezetni a rendkívüli állapotot? Mást nem tudunk kitalálni, mert józan ésszel ezekre az intézkedésekre nincs magyarázat. Minden normális kormányzat próbálja a közigazgatásban dolgozókat megfizetni, és a jó szakembereket oda csábítani, megtartani, mert jól felfogott érdeke, hogy maga az állam jól működjön.

 

Az államot csak a katonai junták szokták szétverni.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top