Politika

Mészáros Lőrinc még egy fillért sem ajánlott fel a Notre Dame megmentésére! Felháborító az indoklása!

Bezzeg mások már elő is léptek:






Párizs egyik leghíresebb épületében tegnap tűz ütött ki. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a katasztrófát, de valószínű, hogy baleset történt. Az épület nem égett le teljesen, de így is nagyon sok idő lesz, mire felújítják. Ilyenkor a kár mértéke felbecsülhetetlen, de szerencsére akadt néhány ember, akik komoly összegekkel támogatják a Notre-Dame újjáépítését.

Salma Hayek férje, az 56 éves üzletember 100 millió eurót küld Franciaországnak, amely körülbelül 32 milliárd forintnak felel meg. Ennek az összegnek a segítségével valószínűleg sikerül felújítani az építményt. Francois a Kering vezérigazgatója, ami olyan márkákat foglal magába, mint a Gucci, Alexander McQueen, Yves Saint Laurent és a Balenciaga.

Mindenesetre ez egy nagyon szép gesztus tőle, és nagyon sokat jelent a francia népnek.






De vajon hol marad a külföldi templom építésekben élenjáró keresztény magyar kormány kedvenc közpénzből kitömött stórmanja Mészáros Lőrinc? Az index munkatársainak megkeresésére csak annyit nyilatkozott a kormányközeli vállalkozó mogul, hogy: “Ő csak nyereséges befektetésekbe hajlandó komoly összegeket fektetni, amik megtérülnek a számára..” – tette hozzá Mészáros Lőrinc.

Forrás: fem3cafe.me | f2




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top