A "Donate" feliratú gombra kattintva tudod a támogatást elindítani.Mekkora összeggel támogathatsz minket?

A támogatás összegét teljes mértékben te határozod meg. Ez lehet akár 10 Ft vagy akár 10.000 Ft. Az adományozott összegen kívül más díjat nem számítunk fel, a kezelési díjakat mi fizetjük a beérkezett adományokból. Az az összeg lesz csak levonva tőled amennyit adományozásra szántál. Sok kicsivel is sikereket lehet elérni.

Miért támogasd a Független médiát?

Elsősorban reklámokból működünk ám ezek a bevételek a fennmaradásunkhoz szükséges összeg 20%-át sem érik el. A politikai nyomás alatt lévő magyar piacon sosem volt könnyű dolgunk és a jövőben sem számítunk rá, hogy helyzetünk javulni fog. Sőt az a valószínűbb, hogy a politika az eddigieknél sokkal jobban fogja korlátozni a lehetőségeinket. Stabil független működésünket csak az tudja garantálni, ha olvasóink támogatják a munkánkat és fennmaradásunkat.

Mire fogjuk használni a pénzed?

Elkötelezettek vagyunk a média szabadsága mellett, a cenzúráért harcolunk. Szeretnénk ha a közmédia nem vezetné meg ferdített hírekkel az embereket. Ezért minél több helyen szeretnénk ott lenni ahol az elhallgattatások megtörténnek. Támogatni szeretnénk azokat az újságírókat és médiában dolgozó személyeket akiket meghurcoltak vagy elvesztették munkájukat a politikai nyomás alatt lévő magyar piacon. Már megalakulásunk óta támogatjuk a civil szervezeteket is akik fellépnek a hazugság és igazságtalanságok ellen. Élő adásban szeretnénk olyan eseményeket közvetíteni melyek jelenleg is zajlanak de az emberek többségéhez nem jut el a cenzúra miatt.

Kapok információt arról, hogy mire használtátok fel a pénzemet?

Igen! Szeretnénk ha kártyás fizetésnél a „Megjegyzés” rovatba beírnád az email címedet, így pontosan tudni fogsz róla, hogy a te pénzedet mire használtuk fel.A "Donate" feliratú gombra kattintva tudod a támogatást elindítani.