Politika

Mi történt? Koncz Zsófia két év házasság után elválik a férjétől

(kiemelt kép: Blikk)

A hírt közleményben erősítette meg.


Egy álomesküvő és két év házasság után válik férjétől a Fidesz tavaly októberben megválasztott képviselője, Koncz Zsófia, írta meg a Blikk.

 

A lapnak egy neve elhallgatását késő forrás azt állította, már Szerencsen is sokan tudják, hogy a polgármester és férje válnak. Ennek oka állítólag az, hogy Koncz Zsófia előtt új politikai távlatok nyíltak:

“A pár igazi álomesküvőt tartott 2018 áprilisában Szerencsen, majd az Egyesült Államok magyar külképviseletén szolgáltak együtt, az idillt azonban vagy a közös washingtoni diplomáciai kiküldetés, vagy az asszony választási sikere kikezdhette.” — fogalmaz a lap.


 

Az esküvőjük nem volt visszafogottnak nevezhető, a Blikk szerint többen rongyrázásnak tartották: a pár állítólag napokra kibérelte annak idején a szerencsi várat, és ötszáz fős vendégsereget hívtak, Szerencset pedig öt hintóval járták körbe.

„Igen, a hír igaz – a házasság felbontásáról szóló döntésünket, hosszú utat bejárva, közösen, együttes akarattal hoztuk meg, minden kérdésben pedig vita nélkül állapodtunk meg. Az életünket – bár külön folytatjuk, mégis – egymást becsülve és továbbra is mindenben segítve kívánjuk mindezt tenni. Válásunk további részleteiről sem most, sem a későbbiekben nem kívánunk nyilatkozni, és arra szeretnénk kérni a sajtó munkatársait, hogy magánéletünk tiszteletben tartásával támogassanak bennünket. Köszönjük!” – juttatta el közleményét a Blikknek Koncz Zsófia.

(Blikk nyomán) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top