Politika

Vitézy Dávid kiakadt: Karácsony kamu indokkal lemondta az ATV és az RTL vitát is

Elfogyott a főpolgármester bátorsága.


Szerdán a közösségi oldalán adott hangot felháborodásának Vitézy Dávid, amiért Karácsony Gergely főpolgármester mind az ATV, mint az RTL meghívását lemondta a főpolgármester-jelölti vitára.

Vitézy felrója Karácsonynak, hogy miért nem Dobrev Klára kultúráját követi, aki – mint ismert – tisztességes módon minden csatorna invitálását elfogadta, ott viszont Deutsch Tamás és Magyar Péter menekülnek a vita elől.

Vitézy Dávid posztját változtatás nélkül idézzük a közösségi oldaláról:


A friss sajtóhírek szerint Karácsony Gergely tegnap teljesen mondvacsinált indokokkal lemondta az ATV által szervezett főpolgármester-jelölti vitát.

Miközben Dobrev Klára napi öt posztban kéri számon Magyar Pétert azért, hogy miért nem vitázik minden ezt felajánló jelentősebb csatornán, a DK saját főpolgármester-jelöltje csak kibúvókat keres a viták elől.

A Partizán sokakat elér, örömmel fogadtam el Gulyás Márton meghívását, de egy internetes csatorna messze nem ér el mindenkit.

Karácsony Gergelyt ezúton is tisztelettel kérem, ne meneküljön a viták elől, gondolja ezt át újra és fogadja el akár a most visszautasított ATV, vagy akár a korábban már általa elhárított RTL felkérését.

Legyen lehetősége a csak tv-csatornákról tájékozódó budapestieknek is látni olyan főpolgármester-jelölti vitát, ahol ütköztetjük, mit gondolunk az elmúlt évek főpolgármesteri teljesítményéről és Budapest jövőjéről!


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top