Politika

Távozik az országos rendőrfőkapitány

MTI / Vajda János
Balogh János lehet az utódja.

Balogh János rendőr-vezérőrnagy válthatja Papp Károlyt az országos rendőrfőkapitányi poszton. Mindez a parlament honlapján pénteken közzétett bizottsági meghívóból derült ki.

Balogh Jánost ugyanis szerdán hallgatja meg az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága.






 

A rendőrség honlapján található önéletrajza szerint Balogh János tanulmányait 1990-ben a Kossuth Lajos Katonai Főiskola gépesített lövész- és harcjármű-üzemeltető szakán kezdte. 1995-ben végzett a Rendőrtiszti Főiskola bűnügyi szakán.

 

Rendőri pályáját a Soproni Rendőrkapitányságon kezdte nyomozóként. 2012 óta a Készenléti Rendőrség parancsnoka, egyben országos rendőrfőkapitány-helyettes; 2015 júliusa óta a műveleti rendőrfőkapitány-helyettesi posztot tölti be. (mti)

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



1 Comment

1 Comment

  1. Oil

    2019-05-29 at 11:43

    Ez természetes volt! Szegeden, Kisteken, Csongrád ön, Hódmezővásárhely én is távoznia kellene a kapitány oknál! A vétkeseket azonnali hatállyal leváltani!Amíg nem lesz erélyes a politikai vezető, addig a nép szenvedni fog! Példát kellene stagnálni S itt kezdeni Csongrád megyében!!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top