Politika

Mit tett Orbán? Meglepő hírek érkeztek Rogán Antal hivatalából

Sömjéni László kinevezéséről döntött Orbán Viktor, Rogán Antal hivatalába kerül a helyettes államtitkár.


Egy új helyettes államtitkárt nevezett ki Orbán Viktor miniszterelnök – derült ki a Magyar Közlöny június 18-án kedden megjelent számából.

Két hét alatt a harmadik helyettes államtitkárt jelentették be, Rogán hivatalát először érinti Orbán döntése az elmúlt időszakban

A kormányfő a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkárának javaslatára június 20-ai hatállyal

Sömjéni Lászlót nevezte ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda helyettes államtitkárává.


Folyamatosak a mozgások a kormányban

Beszámoltunk arról, hogy május 31-én visszavonták Kovács Zita birtokpolitikáért felelős miniszteri biztosi kinevezését. Nagy István agrárminiszter erről szóló utasítása a a Magyar Közlönyben jelent meg. Az indoklás szerint Kovács Zitának egyéb fontos megbízatása akadt.


Az Igazságügyi Minisztériumban is történt változás a tavasz utolsó napján. Tuzson Bence utasítása szerint Wopera Zsuzsanna immár nem miniszteri biztos. Őt szintén más teendők szólították el a posztjáról.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top