Politika

Videóval: Íme egy titkos út a Balatonhoz, amely sokak életét megkönnyítheti

Balaton kedvelt turistacélpont, az útvonal kiválasztása azonban sokszor nehézséget okoz.


Nyáron, a főszezonban bedugul az M7-es autópálya, a vakációzni indulókra így akár többórás araszolás vár. A Pénzcentrum friss cikkében egy megoldást kínál az utazóknak, a CashTag elnevezésű vlogukban az Útinform munkatársait kérdezték a szóban forgó autópályáról.

Herbszt Rita részletezése szerint ebben az időszakban már péntek déltől rengetegen kocsikáznak az M7-esen, valóban komoly gondot okoz a torlódás a hétvégék folyamán, hiszen sokan igyekeznek a Balatonhoz lehűteni magukat.


Borbély Balázs útügyi koordinációs mérnök górcső alá vette a Pénzcentrum „M7-es mentesítő útvonalát”, amely Budapestről vezet a Balaton irányába. Az első állomások között szerepel Budaörs és Etyek (M1-es leágazás), majd Alcsútdoboz és Vértesacsa (811-es főút).

Ezt követi Lovasberény, Székesfehérvár, Sárszentmihály és Sárkeszi. Nádasdladány felé vezet az út, majd Jenő és Füle községeken át megérkezünk Balatonfőkajárra. Mindez kicsivel több mint 2 órát vesz igénybe.

Mellesleg az Útinform is rendre tesz ajánlásokat a dugók elkerülése érdekében.

Íme a Balaton partjához vezető, kevésbé ismert útvonal:


(Pénzcentrum/YouTube) | forrás

(Kiemelt képünk illusztráció)




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top