Politika

Ott a zabszem Rogán és Kubatov hátsójában – rájuk vallott egy koronatanú!

Döbbenetes dolgot tehetett a két fideszes politikus!


Elképesztő kijelentést tett az ügyészségen a korrupcióval megvádolt Simonka György ellen zajló per koronatanúja. Mint ismeretes, a volt fideszes országgyűlési képviselő a vádhatóság szerint egy bűnszervezetet irányítva nyúlt le Európai Uniós és állami pénzeket, és ebben könyvelőként és „reorganizációs szakemberként” a politikus bizalmasa volt J. Gábor. A 24.hu információi szerint

A KORRUPCIÓS ÜGY KORONATANÚJA KIJELENTETTE: SIMONKA AZ ELLENE FOLYÓ BÜNTETŐELJÁRÁSRÓL ROGÁN ANTALLAL ÉS KUBATOV GÁBORRAL EGYEZTETETT, ÉS INFORMÁCIÓT IS KAPOTT TŐLÜK AZ ÜGYÉRŐL!

A férfi szerint Simonka még Orbán Viktornak is levelet írt, amelyben az ártatlanságáról győzködte a miniszterelnököt. A koronatanú szerint a politikus B-terve az volt, hogy a zöldhatáron át Romániába menekül a letartóztatás elől, illetve állítólag arról beszélt: olyan információi vannak, amelyek bizonyítják, hogy Magyarország beavatkozott román belügyekbe. J. Gábor állítja: „a román szervek már többször tettek neki ajánlatot, adja át információit ezzel összefüggésben.” A koronatanú azt is állította:

SIMONKA UTALT RÁ, HOGY AZ ÉRDEKÉBEN BEFOLYÁSOLJÁK AZ ELJÁRÁST!


J. Gábor egyébkénrt már a 250 milliárd forintos mínusszal végződő Quaestor-botrányban is felbukkant: „a brókerügy egyik legemlékezetesebb felvonásában ő »szállította« a legendássá vált strómant, Orgován Bélát” – írja a portál. Mivel Simonka büntetőperét novemberre halasztották a Fővárosi Törvényszéken, a vád egyik legfontosabb tanújának meghallgatása is akkor várható.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top