Politika

Ízekre szedték Orbánt – Így már nagyon régen alázták meg

Magyar Péter, a Tisza párt elnöke, éles kritikát fogalmazott meg a miniszterelnök legutóbbi tusványosi beszédéről.


Magyar szerint Orbán Viktor úgy beszélt, mint egy kamasz, aki megpróbálja lenyűgözni a környezetét, de közben inkább önmaga nevetségessé tételén munkálkodik.

Magyar Péter a miniszterelnököt egy olyan fiatalhoz hasonlította, aki, miután osztálytársnői nem állnak szóba vele, Claudia Schiffert próbálja meghódítani.

Hódítási stratégiáját abban látja, hogy a riválisok testalkatát és ruházatát gúnyolja, miközben saját magát teszi nevetségessé. Orbán beszédében nagy szavakat és világméretű terveket hangoztatott, mint világrendszerváltás, új világrend, háború és béke, ám az ország valós problémáival, amelynek irányítását rá bízták, nem foglalkozott.

 


A Tisza párt elnöke szerint Orbán Viktor nem említette a széteső egészségügyet, a klímaberendezések hiánya miatt elmaradó gyermekműtéteket és létfontosságú kezeléseket. Elhallgatta a szétvert oktatás, a tanár-, orvos- és ápolóhiány problémáit.

Nem esett szó a 60%-os élelmiszerinflációról, a kiürülő magyar vidékről, és arról az egymillió honfitársról, akik Nyugat-Európába menekültek. Nem tartotta fontosnak megszólítani a 3 millió létminimum alatt élő magyar polgárt, és nem foglalkozott a széthulló közszolgáltatásokkal, a leálló MÁV-val sem.

Ahogy az is érthető, hogy nem hirdetett harcot a saját családját éltető korrupció ellen.

 

A demográfiai helyzetről is szólt néhány szót, de Magyar Péter szerint itt is csupán álmokat kergetett. Nem említette, hogy az ő 14 éves kormányzása alatt soha ilyen kevés gyermek nem született Magyarországon, mint idén.

“Világrendszerváltás, latte avokádó, konnektivitás. Itt tart Orbán Viktor 2024-ben”

– írta Magyar Péter, utalva arra, hogy ezekből a hangzatos szavakból nem lesz randi Claudia Schifferrel, de még Terikével sem.

A magyar emberek legkésőbb 650 nap múlva új vezetőt és irányt választanak, és nem a jelöltek testalkata és étrendje alapján fognak dönteni. Bár Magyar Péter szerint, ha mégis így tennének, az eredmény ugyanaz lenne.


Végezetül egy tréfás megjegyzéssel zárta bejegyzését:

“Tudja valaki, mi az a latte avokádó?”

– kérdezte.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top