Politika

Magyar Péter egyeztetésre hívta a Fideszt Budapesten

Magyar Péter úgy döntött, egyeztetésre hívja Budapesten a Fideszt. Úgy tűnik, nem véletlenül „nem volt kedve” Karácsony Gergellyel találkozni. A kormánypárttal viszont szívesen kezdeményez egyeztetést.


Nem lehet szó együttműködésről a Magyar Péter vezette Tisza Párt és a Fidesz fővárosi frakciója közt, mert az utóbbi nem működik együtt és nem egyeztet azokkal, akik Gyurcsány Ferenc jelöltjét támogatják, írta szerda délutáni rövid Facebook-bejegyzésében Szentkirályi Alexandra, a Fidesz egykori főpolgármester-jelöltje – szúrta ki a Telex.

Érdekes, hogy még el sem kezdődött az érdemi önkormányzati munka, Magyar máris a Fidesszel akar valamiféle egyeztetést folytatni.


Vajon mi a szándéka? Csak Budapesten működne együtt a Fidesszel vagy más városokban is? 2026-ban koalíciós kormányzást akar, vagy testületileg átülnek majd Orbán frakciójába?

Úgy látszik, nem csak Brüsszelben mutatta ki a foga fehérjét a Fideszből ejtőernyőztetett Tisza-celeb.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top