Politika

Magyar Péter még mindig tud meglepetést okozni – Most éppen erről a tettéről beszélnek az emberek

A TISZA Párt a közösségi médiában tett közzé egy szívmelengető üzenetet, amelyben kifejezik elkötelezettségüket az állatvédelem és a felelős állattartás iránt.


A posztban idézték Antoine de Saint-Exupéry klasszikus művéből, A kis hercegből ismert róka tanítását: „Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél.” Ezzel a gondolattal kívánják hangsúlyozni az állatokkal szembeni felelősségvállalás fontosságát.


A párt bejelentette, hogy tematikus állatvédelmi eseményeket fog szervezni, ahol civilekkel és szakemberekkel együttműködve keresnek megoldásokat a felmerülő problémákra. Céljuk, hogy közösen gondolkodjanak az állatvédelem különböző aspektusairól, beleértve az edukációt, a jogszabályok hatékonyságát és az állatmenhelyek támogatását.

A TISZA Párt arra biztatja az állatbarátokat, hogy csatlakozzanak hozzájuk, és együtt adják át a következő generációknak a felelős állattartás és állatvédelem eszméit. A párt üzenete egyértelmű: közösen törekedjünk arra, hogy minden állat megfelelő gondoskodásban részesüljön.

 


Alább olvasható a TISZA Párt Facebook-bejegyzése:




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top