Belföld

Szívszorító látni Boros Lajos utolsó interjúját: „Vannak a kómának derűs pillanatai is”

Az ATV-s beszélgetésben látható volt, hogy a rádiós nem egészséges. Ugyanakkor fanyar, ironikus humorát nem vesztette el.


Ahogy arról korábban beszámoltunk, 77 éves korában meghalt Boros Lajos zenész, dalszövegíró, a magyar rádiózás egyik legismertebb alakja.
Az ország Lali királyáról lehetett tudni, hogy súlyos betegséggel küzdött – egyszerre többel is. A Blikk összeszámolta, hogy az elmúlt kilenc évben többször műtötték, volt prosztatadaganata, kapott pacemakert, egy nagyobb szívműtét után pedig öt hétig feküdt kómában.


Boros Lajos élete utolsó interjúját az ATV A nő háromszor című műsorában adta – Köböl AnitávalHevesi Krisztával és Marjai Judittal beszélt életéről, és őszintén vallott betegségeiről is.

A láthatóan betegséggel küzdő, fáradt Boros ugyanakkor sajátosan fanyar humorát nem veszítette el. Mint mondta:

„Ez egy kóma, egy kis vesegyulladással megízesítve. És turkáltak bennem a doktor bácsik, hogy miért kapja ezt a Boros”.

Megható hallgatni, ahogy családja törődéséről mesél. „A család. A család, amelyik akkor is reményt hoz, hogy ha nem tud róla. És a régi jó emberek is. Mint amikor a feleségem és az unokatestvéreim azon veszekednek, hogy ki igazítsa meg majd a kispárnámat” – mesélte a Bumeráng egykori műsorvezetője. Hozzátette:

„Vannak a kómának derűs pillanatai is. Felhívom mindenkinek a figyelmét, hogy hagyjátok az élményt magatokon átélni. Mert ez egy élmény. És én ezt nagyon élveztem”.
Boros Lajos utolsó tévés szereplése


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top