Politika

Orbán Viktor szépségversenyt hírdetett, amelyet maga Orbán fog megnyerni

Orbán Viktor miniszterelnök újabb szokatlan kezdeményezéssel állt elő: TikTok-oldalán kalapszépségversenyt indított, ahol követőit szavazásra buzdította.


A versenyhez kapcsolódó fotók a híres Tusványosi Szabadegyetemen és Diáktáborban készültek, amely idén is nagy tömegeket vonzott. Becslések szerint több tízezren vettek részt az eseményen, amely hagyományosan a jobboldali fiatalok egyik legfontosabb nyári találkozóhelye.

A miniszterelnök TikTok-bejegyzésében egyszerű, mégis hatásos kérdést tett fel követőinek: „Te melyiket választanád?”

A poszthoz csatolt képek különböző kalapokat ábrázolnak, amelyeket Orbán Tusványoson viselt. A bejegyzés hamar népszerű lett, és sokan vettek részt a szavazásban, miközben a miniszterelnök ezzel a fiatalok figyelmét is felkeltette.


Orbán Viktor vicceskedő TikTok-aktivitása jól jelzi, a kormányfő – sikertelenül és cringe módon – de megpróbálja megszólítani a fiatalokat, mely korcsoportban a Fidesz siralmas támogatottsággal rendelkezik.

A kalapszépségverseny valószíntűleg nem segít a fiatalok körében, a Fidesz kampánycsapata mégis úgy gondolja, hogy a miniszterelnök közvetlenebb és barátságosabb arculatát tudja mutatni ezzel.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top