Egyéb

Tóth Gabiról ezt biztosan nem tudtad: most felfedjük a másik énjét

2021-ben Tóth Gabiról egy hír jelent meg. Az akkor 33 éves énekesnő, komoly figyelmet kapott, amikor a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik hivatalos hírnökévé választották.


Az énekesnő nagy lelkesedéssel hirdette az eseményt, és még Ferenc pápa budapesti miséje előtt is fellépett. Az őszinte hitbéli elkötelezettségéért Dr. Erdő Péter bíboros egy elismerő oklevéllel jutalmazta. Abban az időben Tóth Gabi úgy tűnt, egy új szerepbe lépett, amelyet hitbuzgó hírnökként képviselt.

Azonban ahogy az évek teltek, Tóth Gabi tevékenységei egyre inkább elmozdultak a politika irányába. Az énekesnő rendszeres szereplője lett a kormányközeli médiának, és egyre gyakrabban jelent meg olyan rendezvényeken és műsorokban, amelyek a kormánypárti ideológia népszerűsítését szolgálták. Az a kép, amit Tóth Gabi hírnökként sugárzott, fokozatosan háttérbe szorult, és helyette egy új, inkább fideszes médiaceleb formálódott meg.


A közösségi médiában is gyakran megosztott tartalmai sokszor egybeesnek a kormány által preferált narratívákkal. A vallásos témák és az egyházi szerepvállalás helyett most inkább a politikai állásfoglalások és a kormánypropaganda jellemzik őt.

Ez a változás sokakban kérdéseket vetett fel arról, hogy mennyire volt őszinte Tóth Gabi hitéleti elköteleződése. Valamint az sem egyértelmű, hogy valójában mi motiválta őt az egyházi szerepvállalásban. Egy biztos: Tóth Gabi hírnöki útja, amely 2021-ben még az egyház és a hit szolgálatáról szólt, mára inkább a politika és a kormányzati propaganda eszközévé vált.

A 2021-es hitéleti megnyilvánulásai kapcsán, amikor arra panaszkodott, hogy hitvallása miatt sok támadás érte a liberális oldalról. Szerinte, ha más értékrendet képviselne, akkor most „a nők védőszentjeként” ünnepelnék, de mivel a jobboldali konzervatív nemzeti oldal mellett áll ki, folyamatos támadások céltáblája lett​.


Tóth Gabiról azt szeretnénk megtudni, mit szól ahhoz, hogy Semjén Zsolt kinevette, kereszténydemokratához méltó módon azokat, akik klíma nélkül aszalódnak a kórházakban? Erről miért nem szólal meg a hírnök asszony?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top