Politika

Felrobbant az internet, az RTL sztárja nagyon kiakadt: Ekkora kreténség nincs!

A népszerű televíziós műsorvezető, Lilu, az Instagram-oldalán fejezte ki felháborodását a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) idei gólyatáborának szabályai miatt.


A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Villamosmérnöki és Informatikai Karának gólyatáborára készülve, meglepő tiltással szembesültek az újonnan érkező hallgatók.

A Hallgatói Képviselet (EHK) tiltólistáján ugyanis nem csupán hétköznapi eszközök, mint a körömcsipesz vagy a hajtógázas dezodor szerepelt, hanem a gumióvszer is.


A 444.hu megkereste a Hallgatói Képviseletet a gumióvszer betiltásának okairól. Az EHK válasza szerint

a sz#&uális érintkezés elkerülése a legbiztosabb módja a nem kívánt terhességek és a szexuális úton terjedő betegségek megelőzésének,
ezért döntöttek úgy, hogy a tábor idejére inkább teljesen kizárják ezt a lehetőséget.

Lilu, aki közismerten a fiatalok egészséges felvilágosítása mellett áll, nem hagyta szó nélkül a döntést. Instagram-történetében kemény szavakkal illette a szervezők logikáját, „méteres kreténségnek” nevezve azt.

„A hülyeség vonaton nincs fék. Tudnék röhögni ezen a megdöbbentő ostobaságon, és méteres kreténségen, ha nem lenne egy kamasz fiam, aki ebben az országban nő fel. Szerencsére ezeknél 10 évesen több esze van”

– írta Lilu, aki egyben aggodalmát is kifejezte amiatt, hogy ilyen típusú döntések hogyan befolyásolhatják a fiatalok jövőjét.

Az EHK döntését egyébként sokan értetlenül fogadták. A védekezés nélküli érintkezés súlyos következményekkel járhat, így a gumióvszer betiltása éppen ellenkező hatást válthat ki, mint amit a szervezők el szerettek volna érni

Ráadásul az alkohol nincs tiltólistán, pedig az alkohol hatása alatt történő felelőtlen döntések sokkal nagyobb veszélyt jelentenek, mint a gumióvszer használata.


Felmerül tehát a kérdés: valóban így kívánják megoldani a tábor biztonságát vagy csupán arról van szó, hogy az EHK is beszállt a demográfiai harcba és a gólyatáborba még babaváró hitel pontokat is fognak telepíteni?!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top