Politika

Magyar Péter újabb botrányt robbantott

Magyar Péter a Tisza Párt elnöke közösségi oldalán osztotta meg az újabb botrányt, melyet változtatás nélkül közlünk:


Íme a friss bizonyíték arra, hogy nemcsak a klímák leállása okoz hatalmas problémát, hanem ahogy ebből a hivatalos levélből kiderül, a kórházak karbantartásáért felelős kormányzati szerv (a Varga Mihály pénzügyminiszterhez tartozó KEF), a kórházi klímák kötelező tisztítását sem végezte el.

Ezzel a hanyagsággal a kormány közvetlen fertőzésveszélynek teszi ki a kórházakban gyógyulni kívánó betegeket.


Nem kell azt külön ecsetelni, hogy a nem fertőtlenített kórházi klímaberendezések milyen veszélyt jelenthetnek a csecsemőkre, kisgyermekekre, tüdőbetegekre és a legyengült immunrendszerű betegekre.

A TISZA Párt követeli, hogy Pintér Sándor belügyminiszter és Varga Mihály pénzügyminiszter azonnal tájékoztassa a nyilvánosságot, hogy mely kórházakban maradt el a klímaberendezések kötelező fertőtlenítése és mikor kerül sor a súlyos kormányzati mulasztás pótlására.

Követeljük, hogy az egészségügyi válsághelyzetre tekintettel az egészségügyi államtitkár, Takács Péter rendelje vissza az augusztus 20-ig kötelező szabadságra küldött összes kórházi vezetőt.


Az egészségügyi válsághelyzetben a fő felelős, Orbán Viktor továbbra is nyaral…

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top