Politika

A DK kezébe került egy leleplező dokumentum: 48 órás ultimátumot adtak a Fidesznek

Ha valóban igaz az, amiről a Demokratikus Koalíció beszél, akkor az elmúlt évtized legnagyobb politikai botránya van kirobbanóban. Amennyiben a dokumentumok valós, megcáfolhatatlan bizonyító erővel bírnak, abban az esetben itt a vége a játszmának.


Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció politikusa szerint koncepciós eljárás folyik Kiss László, Óbuda polgármestere ellen és minderre bizonyítékaik is vannak állítása szerint – számol be az ATV.

 

Sajtótájékoztatóján Vadai úgy fogalmazott, a párttársa ellen indított eljárás egy előre megtervezett, politikai indíttatású ügy, amely a Fidesz belső köreiből származik.


Vadai úgy véli, hogy az eljárás hátterében az áll, hogy a Fidesznek 2019 óta nem sikerült legyőznie Kiss Lászlót, és a 2024-es önkormányzati választások újabb veresége után a kormánypárt más eszközökhöz nyúlt.

„Ez a kampánytermék úgy néz ki, hogy hosszú büntetőeljáráson keresztül, éveken át meghurcolnak ártatlan ellenzéki politikusokat, erkölcsileg, mentálisan, sőt fizikailag is megpróbálják őket megtörni, és lejáratni a politikai közösségüket”

– fogalmazott.

A DK-alelnök állítása szerint konkrét bizonyítékok vannak arra vonatkozóan, hogy az eljárás politikai megrendelés alapján indult.

A politikus egy kék dossziéra hivatkozott, amelyben – állítása szerint – olyan dokumentumok találhatók, amelyek ezt alátámasztják.

Vadai ultimátumot adott a Fidesznek, és 48 órát biztosított azoknak, akik részt vettek a „mocskos lejárató kampányban”, hogy álljanak a nyilvánosság elé, és ismerjék be tettüket.


Vadai azzal zárta sajtótájékoztatóját, hogy ha a felszólítottak nem jelentkeznek, 48 óra múlva nyilvánosságra hozza a birtokában lévő dokumentumok részleteit, amelyek szerinte egyértelműen bizonyítják, hogy politikai megrendelésről van szó, és nem tisztességes eljárásról.

Amennyiben bebizonyosodik, hogy valóban politikai megrendelésre cselekedtek a hatóságok és politikai leszámolásra használják a befolyásukat vezető politikusok, úgy új időszámítás kezdődik a magyar közéletben, melynek beláthatatlan következményei lehetnek.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top