Belföld

Ahogy ígértük, nyilvánosságra hozzuk: ő rúgta le a járókeretes bácsit

Korábban az Ellenszél ultimátumot adott a védtelen, járókeretes bácsit brutálisan lerúgó suhancnak, hogy adja fel magát a rendőrségen. Mivel erre vonatkozóan nem kaptunk az elkövetőtől dokumentumokat, úgy véljük, itt az ideje, hogy mindenki megismerje az illetőt.


S. Benjámin a felelősséget továbbra sem vállalta, nem adta fel magát a rendőrségen, viszont megkereste a járókeretes bácsit. Az egyik újpalotai csoportban rövid videórészletet osztottak meg arról, ahogy megöleli őt, egy bocsánatkérés is elhangzik, de hosszabb beszélgetést nem hallunk. A bejegyzést is egy névtelen posztoló osztotta meg, (minden bizonnyal a kerületi közfelháborodás hatására, a fiú védelmében.) Borítóképünkön látható a jelenet.


A kommentekben nem elégednek meg ezzel, többek hiányolják a felelősségre vonást. Idézet néhányból:

  • „Ez aztán komoly jóvátétel, vajon ő is beéri ennyivel, ha kap valakitől egyet utána egy bocsánat nem gondoltam komolyan mondattal el van intézve?”
  • „Mivel nem látok a srácon monoklit, így nem hiszem, hogy megtanulta…”
  • „És ha talán a fiú szülei nézik ezt a bejátszást, mit tesznek esetleg kérdőre vonják a csemetéjüket???”

Tekintettel arra, hogy az ominózus, rúgós videón hivatalból üldözendő bűncselekmények gyanúja is felmerül, megkerestük az ORFK sajtóosztályát, hogy érdeklődjünk, indult-e eljárás az ügyben.

FRISSÍTÉS: Az ORFK válaszolt:

„Az ORFK Kommunikációs Szolgálathoz érkezett megkeresésére illetékességből válaszolva az alábbiakról tájékoztatjuk.


A BRFK XV. Kerületi Rendőrkapitányság a közösségi médiában megjelent felvétel alapján szeptember 3-án hivatalból indított büntetőeljárást garázdaság gyanúja miatt. A feltételezett elkövetőt azonosították, a szükséges nyomozási cselekmények folyamatban vannak, gyanúsítotti kihallgatás válaszadásunkig nem történt.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top