Politika

Ismét megmutatkozott a fideszes erkölcsiség – Ittas állapotban bántalmazott egy nőt a kormánypárti politikus!

Nem egyszer bizonyosodott már be, hogy a fideszben helyet kaptak olyan politikusok is, akik nem igazán illenek bele abba a képbe, melyet a párt mutatni szeretne.


Elég csak Szájer Józsefre gondolni, aki kábítószerrel a hátizsákjában egy ereszen lecsúszva próbált menekülni a hatóságok elől egy meleg szexorgiáról, vagy említhetnénk Borkai Zsoltot is, aki egy jachton, szintén kábítószerrel felszerelkezve orgiázott barátaival prostituált lányok társaságában.

A keresztény-konzervatív erkölcsös Fidesz-KDNP álarc tehát már többször is lehullott, megmutatva egyes tagok valódi arcát, így hiába vetik ki maguk közül az elbukott párttársakat, a bélyeg már rájuk sült.
Így van ez most Győrffy Balázs EP-képviselővel is, aki a közösségi oldalán adta hírül, hogy


miután „múlt éjjel ittas állapotban vitába keveredtem egy hölggyel, a vita a legnagyobb sajnálatomra tettlegességig fajult”.

A fideszes EP-képviselő a hírek szerint egy közlekedési vita kapcsán került szóváltásba a sértettel, akit ittas állapotában bántalmazott!

444.hu közlése szerint a Fidesz a Facebook-oldalán jelentetett meg egy posztot, amelyben a következőket írták:

„A Fideszben világos szabályok és értékek vannak, aki ezeket megsérti, nem lehet a közösségünk tagja! Győrffy Balázs EP-képviselő a múlt éjjel ittas állapotban vitába keveredett egy hölggyel, és a vita tettlegességig fajult. Győrffy Balázs viselkedésére nincs mentség, aki ilyen vállalhatatlanul és elfogadhatatlanul cselekszik, annak azonnal távoznia kell a közösségünkből. Nem tűrjük az erőszakot, pláne nem a nőkkel szemben! Aki az értékeinkkel és a szabályainkkal szembe megy, annak nincs helye a közösségünkben.”


Győrffy az esettel kapcsolatban kiemelte azt is, hogy „sajnálatos módon” nem emlékszik a történtekre, de elnézést kér mindenkitől, legfőképp az érintettől, emellett a családjától, az őt támogatóktól és politikai közösségétől.

Az elbukott fideszes politikus minden közéleti pozíciójáról lemond, többek közt visszaadja EP-mandátumát is, és kilép a Fideszből.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top