Politika

Pusztító bombákat dobott a Fideszre a volt kormánypárti képviselő – elárulta, ki zsarolhatja Orbánt!

A terv az, hogy Magyar Péter együtt kormányoz majd a Fidesszel.


Egészen döbbenetes dolgok derültek ki abból az interjúból, amit Simonka György volt fideszes országgyűlési képviselő, Pusztaottlaka megválasztott polgármestere adott a Telexnek.

Az egykori kormánypárti politikus több politikai bombát is dobott a Fideszre! Például regényt írt Lázár János gaztetteiről!

Simonka elárulta, hogy a könyv kéziratát kinyomtatta, nehogy feltörjék a gépét és a szöveg „véletlenül” eltűnjön. Szerinte Lázár csak a korábbi hódmezővásárhelyi polgármester táskahordozója volt, most viszont dolgokat tehet meg, amiket másnak nem engednek. Simonka szerint

Lázárnak „lehetnek olyan információi, amikkel zsarolhatja a felső vezetést”, mivel korábban ő felelt a titkosszolgálatokért.


A volt fideszes politikus úgy gondolja, Rogánnak és Pintérnek is lehetnek ilyen információi, de ők nem használták ezt ki olyan látványosan, mint Lázár.

Simonka György Magyar Péterről is érdekes dolgokat árult el. Úgy véli, bár Magyar Péter most nagyon hőbörög a Fidesszel szemben, de amikor odakerül a sor, meg fogják kötni a dealt, és

Magyar Péter együtt fog kormányozni a Fidesszel.

Szerinte Magyart a Fidesz találhatta ki, mert akik most hozzá húznak, azok nem szavaztak volna a Fideszre, de így mégis begyűjtötték őket, és ezek a szavazatok most nem a Gyurcsánynál vannak, hanem egy olyan embernél, „akit tudnak a tökénél fogni.” Ugyanakkor Simonka azt is elárulta, hogy amit Magyar Péter mond a Fideszről, annak minden szava igaz. Például Rogánnak valóban nagy hatalma van, egyszer vele is leszedetett egy olyan Facebook posztot, amiben a melegeket bírálta.


Simonka kijelentette: „Utána jöttem rá, hogy tele van buzival a Fidesz.”

A volt kormánypárti képviselő azt ígéri, sok történet lesz a könyvében, konkrét nevekkel. A kötet megjelenését legalább egy év múlva ígéri.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top