Politika

Állat módjára viselkedett Nagy Feró Kötcsén, videóra vette egy újságíró

Szombaton tartották a Fidesz őszi évadnyitó nagyrendezvényét, a 23. kötcsei pikniket.


Nyugati Fény korábbi és a Népszava jelenlegi videóriportere, Fekete Norbert a helyszínen kérdezte a rendezvényre érkező fideszes politikusokat és celebeket.

A piknik bejáratánál a szervezők szándékosan bömböltették a zenét, hogy ezzel is megnehezítsék az újságírók munkáját, akik kérdezni próbáltak az érkezőktől.


Feketének azonban így is sikerült szóra bírnia több prominenst — bár volt, akinek a válasza nem tűri a nyomdafestéket. Rogán Cecíliánál arról érdeklődött az újságíró, mit érez a megélhetési válságból, kevesebbet kell-e költenie, a tolvaj NER-kegyelt azonban pökhendi módon levegőnek nézte, válaszra sem méltatta a riportert.

Nagy Feró kocsis módjára káromkodni kezdett az újságíróval, a fideszes „morális fölényt” bizonyítandó.

A videóban feltűnik Hidvéghi Balázs, Demeter Szilárd, Rogán Cecília, Parragh László, Jeszenszky Zsolt, Menczer Tamás, Nyitrai Zsolt, Gazsó L. Ferenc, és Nagy Feró is.

Jó szórakozást kívánunk!


forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top