Politika

Az űrből zuhanva eshet pofára Orbán legnagyobb terve

Óriásit zuhanhat a Fidesz támogatottsága!


Óriási blamázs lehet a Fidesz-kormány óriási hírveréssel beharangozott űrhajós programjából. Könnyen lehet ugyanis, hogy füstbe megy Orbánék nagy terve, mivel a 444.hu a Forbes magazin értesülésére hivatkozva azt írja, hogy

még a számláit is alig tudja fizetni az a cég, amely a magyar űrhajóst feljuttatná az űrbe!


az Axiom Space pár éve még a magánűrhajózás egyik legígéretesebb amerikai projektje volt, most viszont már arról szólnak a hírek, hogy nagyon komoly anyagi problémákkal küzd. A NASA és az Axiom Space következő közös kilövésén jutna fel az űrállomásra a magyar asztronauta, Kapu Tibor, de a missziót nemrég fél évvel eltolva, 2025 tavaszára halasztották.

Óriási blamázs lehet a Fidesznek, ha a „magyar űrprogram” dugába dől!


A vállalat tulajdonosa, Kam Ghaffarian elismerte, hogy cége súlyos gondokkal küzd. A Forbes friss cikke szerint fogytán a pénz, és az Axiom Space-nek már számlafizetési gondjai vannak. A cég hét korábbi, név nélkül nyilatkozó munkatársa is megerősítette, és a lap munkatársa belső dokumentumokba is betekintett. A Fidesz-kormány mindezt persze igyekszik elhallgatni, hiszen a rengeteg pénzt fölemésztő program esetleges kudarca tovább csökkentené a Fidesz amúgy is megtépázott támogatottságát.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top