Egyéb

FRISS: Gáspár Virág a TOP legszebb Magyar nők közé bekerült!

Kihirdették a Miss Influencer szépségverseny top 100-as listáját, amelyen Gáspár Virág neve is szerepel.


Többször is beszéltünk arról, hogy Gáspár Győző és Gáspár Bea legkisebb lánya az elmúlt években sikeresen megszabadult a súlyfeleslegétől, és friss fotói alapján idén még tovább fogyott. Most úgy tűnik, ennek meg is lett az eredménye, hiszen bekerült a Miss Influencer Hungary legjobb 100 tartalomgyártója közé.

 

A világon egyedülálló influenszer-szépségversenyt és tehetségkutatót januárban rendeztek meg Dubajban, ahol bejelentették, hogy a következő állomás Magyarország lesz. A versenyen azok a 18 éven felüli magyar állampolgársággal rendelkező lányok indulhatnak, akik legalább tízezer Instagram-követővel rendelkeznek. A nyertes számára vonzó fődíjat kínálnak: 5 millió forintot és egy két főre szóló, all inclusive utazást Dubajba.


 

Mint kiderült, erre a top 100-as listára került fel Gáspár Virág is, akinek 88 ezres követőtábora van, illetve olyan nevek is felbukkannak a versenyzők között, mint Opitz Barbi, vagy éppen Molnár Gusztáv exe, Fazekas Vivien.
A Miss Influencer Hungary első zsűritagjaként januárban Rubint Rékát mutatták be, azóta pedig már az is kiderült, hogy rajta kívül még Vasvári Vivien, Balogh levente, Csuti és Kabát Peti alkotja a zsűrit.

Forrás: MSN




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top