Politika

Gréczy Zsolt: Magyar Péter-rajongók, ébresztő! Két hírt szeretnék megosztani veletek

Súlyos dolgok derültek ki Magyarékról.


Lehullt a lepel: Magyar Péterék nem szavazták meg Ukrajna megsegítését

Két egészen különös hírről számolt be közösségi oldalán pénteken Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője. Mint írta, az egyik hír arról szól, hogy az Európai Parlament csütörtöki szavazásán az volt a kérdés, hogy az EU támogassa-e minden lehetséges módon Ukrajna szabadságharcát az őket megtámadó oroszok ellen. A DK igennel, a Fidesz és a Mi Hazánk nemmel szavazott, a Tisza Párt tartózkodott – ismertette az ellenzéki politikus, megjegyezve: Magyar Péter nem támogatja, hogy Ukrajna megvédhesse önmagát.


Közölte: a másik szavazás tétje az volt, hogy az oroszokat kell-e új gazdasági szankciókkal sújtani, hogy ne finanszírozhassák üzleti bevételekből a fegyverkezést és a gyilkolást. A DK itt is igennel szavazott, azonban a Fidesz, a Tisza és a Mi Hazánk egységesen nemmel.

Az eddig is nyilvánvaló volt, hogy Orbán Viktor kormánya és a Mi Hazánk is Putyinhoz van bekötve. De Magyar Péter most színt vallott – hívta fel a figyelmet.

Gréczy Zsolt bejegyzését alább közöljük:

„MP-RAJONGÓK, ÉBRESZTŐ!

Két reggeli hírt szeretnék megosztani.

Az egyik arról szól, hogy az Európai Parlament tegnapi szavazásán az volt a kérdés, hogy az Európai Unió támogassa-e minden lehetséges módon Ukrajna szabadságharcát az őket megtámadó oroszok ellen.

A DK igennel, a Fidesz és a Mi Hazánk nemmel szavazott, a Tisza Párt tartózkodott.

Vagyis


Magyar Péter nem támogatja, hogy Ukrajna megvédhesse önmagát,

megakadályozva, hogy az oroszok közelebb kerüljenek az Unió, és ezáltal Magyarország határához.

A másik szavazás tétje az volt, hogy az oroszokat kell-e új gazdasági szankciókkal sújtani, hogy ne finanszírozhassák üzleti bevételekből a fegyverkezést és a gyilkolást.

A DK igennel szavazott, itt pedig a Fidesz, a Tisza és a Mi Hazánk egységesen nemmel.

Hogy Orbán az oroszok ügynöke azt régóta mondjuk.

Az is nyilvánvaló volt, hogy a Mi Hazánk is Putyinhoz van bekötve.

De Magyar Péter most színt vallott.

Az Európai Parlament magyar delegációi közül egyedül a DK tartozik az európai fősodorhoz, és védi Európát, és a magyar nemzeti érdeket.

A Fidesz és a Tisza máris összenőtt Brüsszelben és Strasbourgban.

A másik ügy hazai.


Több portál megírta, hogy Magyar Péter négy órán át a saját lakásán győzködte az LMP és a Fidesz főpolgármester-jelöltjét, Vitézy Dávidot, és a kutyapárti Kovács Gergelyt, hogy alkossanak koalíciót Karácsony Gergely bőrére. Sőt, odáig is elmentek, hogy Vitézy hatalmas jogköröket vehessen el a megválasztott főpolgármestertől, és a legfontosabb cégek irányítását is vegye át.

Érthető?

Magyar Péter a Fidesszel bratyizik a háttérben.

A DK az egyetlen ellenzéki párt.”


(Gréczy Zsolt/Facebook) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top