Politika

Varga Juditot felkérték: szerepeljen a Dancing with the Stars műsorban

„Varga Juditot felkérték a Dancing with the Stars szereplésére – Vajon elfogadta?”


A TV2 igyekszik minden eszközt bevetni, hogy felülmúlja az RTL-t és növelje nézettségét. Ennek érdekében megkeresték Varga Juditot, az egykori igazságügyi minisztert, hogy szerepeljen a Dancing with the Stars októberben induló ötödik évadában. A Story információi szerint Varga Judit gondolkodott a felkérésen, de végül elutasította a részvételt.


A TV2 egyik vezetője személyesen vette fel a kapcsolatot Varga Judittal, hogy csatlakozzon a táncos showműsorhoz, amely az évek során nagy népszerűségre tett szert. Bár az egykori miniszter sokoldalú személyiség hírében áll, többek között hegedülni is tud, sőt, a sportokban is ügyes, mégis úgy döntött, hogy nem vállalja a szereplést. A Story megkereste Varga Juditot az ügy kapcsán, azonban ő nem kívánt nyilatkozni.


A Dancing with the Stars ötödik évada október 26-án indul a TV2-n. Az előző évadhoz hasonlóan a zsűritagok Ördög Nóra, Juronics Tamás és Szente Vajk lesznek, míg a műsorvezetői feladatokat Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András látják el. A már biztosan résztvevő párosok között szerepel Szabó Zsófi és Andrei Mangra, valamint Tóth Gabi és Papp Máte Bence is. A műsor további párosai között olyan hírességek találhatók, mint Kucsera Gábor, Hosszú Katinka és Törőcsik Franciska. A tizedik páros kilétét azonban a csatorna egyelőre nem hozta nyilvánosságra, ezzel fokozva az érdeklődést.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top