Politika

Felrobbant az internet olyan fotót posztolt Krug Emília – méghozzá nem akárkivel

Hatalmas hullámokat keltett az ATV nézőinek körében a népszerű televíziós műsorvezető Krug Emília közelmúltban a közösségi oldalán megosztott fotója, mely sokak számára hatalmas örömet okozott, hiszen egy régen látott kedvenc tért vissza a csatornához.


Somos András, az ATV egykori népszerű műsorvezetője visszatért az ATV-hez. Krug Emília, az ATV másik jól ismert arca, egy közös képet osztott meg közösségi oldalán Somos Andrással, amelyhez a következő szöveget írta:

„Azt mondja, nem sokat változtunk 😉 Pedig eltelt 207 nap (a rajongói kiszámolták!), szóval azóta nem csináltunk ilyen képet a tévében. De most igen! Mától újra Somos András in da house! A Fórumban vár mindenkit!”

Forrás: Krug Emília facebook oldala

Krug posztja jól érzékelteti a műsorvezetők közötti szoros kapcsolatot, és azt az örömteli hangulatot, amely Somos András visszatérése kapcsán uralkodik az ATV stábjában. A rajongók is örömmel fogadták a hírt, hiszen Somos közel 14 éven át volt meghatározó alakja a csatornának, mielőtt idén év elején váratlanul távozott.


Somos András 2023 februárjában jelentette be távozását az ATV-től. A döntését egy félreérthető kijelentés váltotta ki, amelyet az ATV Start című műsorának élő adásában tett.


Az ügy Kaleta Gábor, egykori perui nagykövet esetére vonatkozott, akit meglehetősen kifogásolható tartalmak birtoklásáért ítéltek el. Somos az adásban pontosította az ügyet, de a köznyelvi és jogi megfogalmazás közötti különbség vitát váltott ki, amely végül ahhoz vezetett, hogy a műsorvezető úgy döntött, felfüggeszti televíziós karrierjét.

Bár elismerte, hogy kijelentése félreérthető lehetett, Somos hangsúlyozta, hogy elítéli a gyermekekről készült bárminemű khmm olyan(szerk.) tartalmak birtoklását.


Távozását követően az ATV vezetősége és a nézők is vegyes érzelmekkel fogadták a hírt. Az ATV jelezte, hogy elhatárolódik a műsorvezető kijelentéseitől, de a nézők petíciót indítottak Somos visszatéréséért, amit több ezren írtak alá.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top