Egyéb

3 nyugdíjast elsodort a DUNA! – ITT A SZOMORÚ RÉSZLETEK!

Nagy a baj! A DUNA átvette a hatalmat az ország felett!


Európa- és országszerte fokozott készültség van érvényben az áradások miatt, ahol már napok óta megállás nélkül dolgoznak a különböző szervezetek és önkéntesek az árvízi gátaknál. Azonban vannak helyzetek, amelyeket nem lehet kivédeni, ahogyan ez több hazai területen is történt, beleértve a budapesti Római-partot is. Friss, péntek délutáni fotók mutatják, ahogy a Duna vize lassan elkezd betörni a népszerű lakott területekre.


Részletek szerint: Tegnap( 2024.09.20) 23:41 perckor 3 nyugdíjast elsodort a DUNA egy Budapesti aluljáróban!

1 nyugdíjast megtudtak menteni, hiszen volt annyi lélekjelenléte hogy belekapaszkodott a korlátban!

Az operatív törzs ma szombat reggel FOKOZOTTAN FELHÍVJA A FIGYELMET HOGY AZ ÁRVÍZ NEM GYEREKJÁTÉK!

 

Ma reggel Szombaton Orbán Viktor sajtótájékoztatót tartott az árvízvédelmi operatív törzs ülése után. A miniszterelnök elmondta: „a védekezés kilencedik napján járunk, és olyan ez, mint a kato*aságnál: túl vagyunk a felén, vágjuk a centit, úgy számolunk, hogy még öt nehéz napot kell kibírnunk, hogy az ország fellélegezhessen”. Hozzátette, hogy reggel találkozott Karácsony Gergellyel az operatív törzs ülésén, és beszámolt róla, hogy „ő is jó állapotban van, és az együttműködés is rendben van”. Orbán hangsúlyozta, hogy nem merült fel olyan pont, ahol nézeteltérés lett volna a főpolgármesterrel, és együtt képesek megvédeni Budapestet.


Forrás: MSN




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top