Politika

Kétségbeesetten kongatják a vészharangot – Már Orbán bizalmi emberei is látják, hogy mekkora a baj!

Orbán Viktort a horvátországi nyaralásán úgy megsütötte a nap, hogy még mindig nem tért magához – véli Komjáthi Imre, az MSZP országgyűlési képviselője, aki keményen kritizálta a miniszterelnököt.


A szocialista politikus nem érti, miért vizionál a miniszterelnök a Kossuth Rádióban „gazdasági nekilendülést”, és miért gondolja, hogy már túl van Magyarország a nehezén, miközben érezhető, hogy az ország gazdasági teljesítménye megtorpant.

Komjáthi szerint nehéz választani, hogy a kormányfő melyik kijelentését érdemes kommentálni a szokásos rádióinterjújából, ahol volt szó titkos békemissziós tervekről, „okoskodó, tojásfejű” bevándorláspártiakról, de a világrendszerváltás is szóba került, a legkomikusabb, illetve, legtragikusabb, azonban az, hogy a miniszterelnök a gazdasági fellendülésről is teljesen komolyan beszélt.


Mégis mi kell még ahhoz, hogy Orbán Viktor észrevegye, mekkora bajban van valójában a magyar gazdaság? – teszi fel a kérdést az MSZP-s politikus, aki szerint

lassan nem marad olyan miniszter, aki ne kongatná egyre kétségbeesettebben a vészharangot, hogy jelezze, nagy a gond!

Matolcsy György, leköszönő jegybankelnöktől kezdve, Varga Mihályon át, Navracsics Tiborig számos tárcavezető próbálja egyre nyilvánvalóbban jelezni a miniszterelnöknek, félre kell rántani a kormányt, a fékre kell lépni, mert közel a szakadék.


Komjáthi úgy véli, a miniszterelnök elvakultságát a magyar emberek szenvedik el, akik tisztességesen dolgoznak, fizetik az adót, tűrik az áremelkedéseket, fizetésük elértéktelenedését, de még mindig kitartanak itthon.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top