Politika

Óriási blamázs történt a Karmelitában – Orbán lebuktatta a saját emberét!

Nagy ordítozás lehet most, itt fejek fognak hullani!


Lebuktatta a saját bizalmi emberét Orbán Viktor. A miniszterelnök ugyanis egy olyan fotót tett ki a Facebook-oldalára, amelyen az látható, hogy az MTVA székház bejáratánál Havasi Balázs várja, akinek a nyakában egy „külső munkatárs” feliratú fényképes MTVA belépő lóg. Mindezt a DK országgyűlési képviselője, Kálmán Olga szúrta ki, s rögtön fel is tette a kérdést a közösségi oldalán Orbánnak:

„Miniszterelnök úr! Megmagyarázná kérem, hogy mégis hogyan lehet az ön sajtófőnöke az MTVA munkatársa?”


Az esettel kapcsolatban a 24.hu és a Telex is kérdéseket tett fel Havasi Bertalannak, de idáig semmilyen választ nem kaptak. A DK politikusa pedig azt kérdezte Orbántól, hogy hány munkatársa dolgozik még a közmédiában, és kapnak-e onnan is fizetést, „vagy társadalmi munkában végzik a propagandagépezet irányítását.” Az eset azért is rendkívül kínos, mert ebben az esetben

Orbán Viktor buktatta le a saját munkatársát, aki titokban beépült az elvileg független közmédiába!


Mindenesetre nem lehet most jó napjuk a miniszterelnök Facebook oldalát kezelő beosztottaknak a Karmelitában, akik úgy tették ki a fotót, hogy nem vették észre, milyen árulkodó információ látható rajta. De Havasi Balázsnak is törnie kell a fejét: a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkárnak arra kell választ adnia, hogy milyen jogviszonyban dolgozik az MTVA-nál, külsős munkatársként milyen feladatai vannak, azokért milyen javadalmazást kap, és hogy a miniszterelnök sajtófőnöki feladatait miként tudja összeegyeztetni a közmédiánál végzett munkájával.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top