Egyéb

Tóth Gabi házát is elmosta a DUNA – Konyha teljesen tönkrement!

Tóth Gabi fiatalon élvezte a nagyvárosi élet pezsgését és a bulizást, de anyaként most már inkább a nyugalmat keresi, és vidéken szeretné felnevelni gyermekét.


Sokáig álmodozott arról, hogy egy nap a Dunakanyarba költözik családjával, és most ez az álom megvalósult pár hónapja!

Viszont most a Duna is beköltözött otthonába!


 

A homokzsákok nem bírták!

Az énekesnő korábban büszkén mutatta meg, hogy mennyire idilli a környezet, pláne, hogy a csodás gyümölcsös is tartozik a kertjükhöz. Az egyik posztjában Hannarózával sétált a környéken, és megnézték a közelben tartott csacsikat.

„Amikor elindultunk a költözés rögös útján, nem is sejtettem, hogy ennyire meg fog minket lelkileg is viselni az “otthon hiánya”. Bár nagyon erősen motivál a cél, és tudom, hogy végül minden kellemetlenségért kárpótolni fog minket a ház, nagyon jól esett a sok támogató üzenet és tanács amit Tőletek kaptam. Kitartás mindazoknak, akik hasonló helyzetben vannak most!” – írta Tóth Gabi

Lássuk a képeket!


Forrás: MSN




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top