Politika

Magyar Péter: Ha Orbán Viktor fél élőben egyedül vitázni, akkor elhozhatja Orbán Balázst magával

Vagy használhat súgógépet is. Megint a kormányfőnek üzent a Tisza Párt elnöke a vitájuk kapcsán.


Megint Orbán Viktornak üzent Magyar Péter a feltételezett vitájuk kapcsán. A Tisza Párt elnöke azt üzente a kormányfőnek, hogy ha fél, akkor magával viheti Orbán Balázst is.

A történet előzménye, hogy az MTVA szeptember 19-re meghívta Magyart a 48 perc című műsorban, ahol Orbán Balázzsal, a miniszterelnök politikai igazgatójával vitázhatott volna. A Tisza elnöke azonban ezt elutasította, mondván hogy az árvíz levonulása után hajlandó részt venni a műsorban. Később a közmédia újabb időpontot ajánlott, amit Magyar szintén elutasított. Ekkor már többek között azzal érvelt, hogy


„a TISZA Párt elnökének a FIDESZ elnökével/a miniszterelnökkel van megbeszélni valója, nem az állampártban és a kormányban semmilyen érdemi pozícióval nem rendelkező Orbán Balázzsal”.

Az ügyben a következő fordulatot az hozta, hogy a vasárnapi Árvízinfón azt RTL riportere megkérdezte Orbánt a vitáról, ő pedig visszakérdezett, hogy miről kéne vitáznia Magyarral?

Nem sokkal később a Tisza Párt elnöke a Facebookon adott választ erre, és több témát is javasolt, amelyekről szerinte mindenképpen érdemes lenne beszélgetni. Ezek között volt például:

„Hogyan váltak a miniszterelnök gyermekkori barátai és vejei az ország leggazdagabb embereivé?”

„Miért züllesztik le a magyar közoktatást? Miért hiányzik több ezer tanár a rendszerből?”

„Hogy lehet, hogy egy másodosztályú focista többszörösét keresi, mint egy tanár, egy ápoló vagy egy vízügyi szakember?”


Magyar azonban ezután sem engedte el a témát, és vasárnap délután egy újabb bejegyzéssel jelentkezett.

„Ha Orbán Viktor 18 év után fél élőben egyedül vitázni, akkor tőlem elhozhatja Orbán Balázst magával, vagy használhat súgógépet is… Balázs, keresnél egy szabad időpontot a főnököd naptárjában?”

– írta a Tisza Párt elnöke.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top