Politika

Újraindult Duró Dóra Darálója: Most egy kiállítás alkotását “darálta le”

Van az úgy, hogy egy kiállítási darab nem tetszik mégis kevesen vesznek ecsetet a kezükbe és festik át a napfényes eget ha nem értenek egyet vele. Duró Dóra a Mi Hazánk politikusa azonban most ismét beizzította a “darálóját” és “kijavította” a neki nem tetsző műalkotást, eltagadva ezzel a mű üzenetét.


Új szintre lépett a családellenes propaganda elleni harc, amikor a Mi Hazánk Mozgalom átragasztotta az ARC kiállítás egyik plakátját, amely az anyaság nehézségeit mutatta be– számolt be erről közösségi oldalán Dúró Dóra, a párt alelnöke.

“Minden édesanyát sértegetnek azzal, hogy a plakáton látható kisgyermek mellé olyanokat írnak, hogy miatta sosincs idő enni vagy lebutulás.” – írja Duró Dóra

A plakátok, amelyek az anyaság árnyoldalaira, például a kialvatlanságra és az időhiányra hívták fel a figyelmet, a párt szerint sértőek voltak az édesanyákra nézve.


A párt tagjai a negatív jelzőket pozitív szavakra cserélték, például a „kialvatlanság” helyett „kacagásra”, a „sosincs idő” helyett pedig „áldásra”. Dúró Dóra szerint az eredeti plakát üzenete különösen bántó volt, mivel Magyarországon soha nem született olyan kevés gyermek egy év alatt, mint tavaly, és az ilyen megjelenítések negatív képet festenek az anyaságról.

„Minden édesanyát sértegetnek azzal, hogy a plakáton olyan szavak szerepelnek, mint hogy a gyerek miatt nincs idő enni vagy az anyák lebutulnak” – mondta Dúró.

Hozzátette, hogy a Mi Hazánk célja az volt, hogy felhívja a figyelmet az anyaság szépségeire, és a plakátot olyan szavakkal látták el, mint gondoskodás, szeretet, áldás és jövő.

A párt felszólította Karácsony Gergely főpolgármestert és László Imre polgármestert, hogy határolódjanak el a plakát üzenetétől, és kérjenek bocsánatot az édesanyáktól. Dúró szerint az ilyen plakátok hozzájárulnak ahhoz, hogy az anyaságot negatív fényben tüntetik fel, ami ellentétes a gyermekvállalás ösztönzésének céljával.


A Mi Hazánk ezzel az akcióval kívánta felhívni a figyelmet arra, hogy az anyaság támogatása és pozitív megjelenítése kulcsfontosságú a magyar társadalom számára.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top